GEBRUIK DE JUISTE RIJTECHNIEKEN TIJDENS UW RIJEXAMEN

Het afleggen van je rijexamen kan een ontmoedigend vooruitzicht zijn. Zelfs de meest bekwame chauffeurs kunnen worden overweldigd door zenuwen en slagen voor de test door eenvoudige fouten te maken. De meeste mislukte rijexamens kunnen eenvoudig worden vermeden door je volledig van tevoren voor te bereiden.

Uw rijtechniek tijdens het leren en tijdens de test moet subtiel verschillen van hoe u rijdt als u niet wordt onderzocht. Om ervoor te zorgen dat de surveillant op de hoogte is van de controles en beslissingen die u neemt, moet u al uw bewegingen enigszins overdrijven. In het begin kan het ongemakkelijk aanvoelen, maar het is een goede gewoonte om er tijdens het leren aan te wennen. Probeer de tester er geen twijfel over te laten weten of u de nodige observaties hebt gedaan.

U kunt uw spiegels zelfs iets uit het midden plaatsen, zodat u fysiek uw hoofd moet bewegen om ze te kunnen zien. Een vluchtige oogbeweging kan gemakkelijk worden gemist door de persoon die de test uitvoert, dus maak hem of haar bewust van uw competentie door uw acties subtiel aan te passen.

www.hallorijbewijs.nl