SOORTEN DIGITALE MARKETING – CONTEXTUELE MARKETING

In zijn oorspronkelijke vorm kan contextuele marketing worden opgevat als een soort online marketing die betrokken is bij het ontdekken van nieuwe kansen op internet en het maken van trechters die terugleiden naar uw website. Dit soort online marketing vindt in ieder geval niet zoals webgebaseerde sociale netwerken plaats buiten interpersoonlijke organisaties. Enkele van de tactieken van contextueel netwerken zijn:

• Gastbloggen

• Aankoop van recensies van bloggers

Contextuele marketeers zullen op zoek gaan naar verschillende mogelijkheden om hun bedrijf vooruit te helpen, waarbij ze weinig aandacht schenken aan het medium dat daarvoor wordt gebruikt. Een contextuele marketeer is het dichtst bij wat het internet vindt vergelijkbaar met traditionele mediabedrijven, in het licht van het feit dat contextuele marketeer elke kans zoekt om het merkimago van hun bedrijf te verbeteren.

Het essentiële onderscheid tussen netwerkmarketeer en contextuele marketeer is dat terwijl netwerkmarketeer verantwoordelijk is voor het toezicht op langetermijnverbindingen, contextuele marketeer zich concentreert op het vinden van belangrijke fasen en het opbouwen van enorme aantallen om de zakelijke verkoop te verhogen.

https://www.nextchapter.agency/

https://www.nextchapter.agency/